FORMACIÓ

Cursos de busseig homologats

BATEIG DE SUBMARINISME 

El bateig de submarinisme és la teva primera experiència en el món del busseig acompanyat per professionals per a que no l’oblidis mai.

¿Voleu conèixer el medi subaquàtic i experimentar la sensació de respirar sota l’aigua?

Un bateig de submarinisme és la primera experiència en el món del busseig, amb tota l’equipació necessària per poder estar 45-50 minuts sota de l’aigua a una fondària màxima de 5 metres, sortint directament des de la platja. Abans d’entrar a l’aigua us explicarem tot ho necessari sobre la seguretat, el material i sobre la fauna i flora que podrem veure.

Vine a fer un bateig amb nosaltres. L’únic requisit és ser major de 10 anys. Aprofita el màxim temps possible aquesta activitat sota l’ aigua fins a gaudir tot el temps possible.

COM HO FEM? 

 Per al bateig de busseig no necessites cap titulació prèvia, només les teves ganes. Un instructor t’acompanyarà durant tota l’experiència i descobriràs la sensació de flotar i respirar sota l’aigua.

Abans d’entrar a l’aigua us explicarem les nocions bàsiques de teoria i de funcionament de l’equip. Quan estiguem equipats ens ficarem a l’aigua i farem immersió.

REQUISITS:

Només saber nedar, tenir ganes de passar-ho molt be i omplir una declaració mèdica que us donarem al centre o enviarem per e-mail. Cal portar banyador i una tovallola.