BATEJOS

Què fem?

El batejos son per començar a aprendre respirar sota l’aigua.

Què farem

Es tracta de fer un part teòrica per saber de què es tracta i què ens trobarem sota l’aigua  i una pràctica amb tot l’equipament, per veure com ens hi trobem.

Com ho farem

La teòrica es fa en sec abans d’equipar-se i la pràctica, a la zona de banys del Fòrum on hi ha unes escales per entrar a l’aigua i repassar l’equipament, drets, amb poca aigua i anar provant les sensacions de posar el cap sota la superfície i respirar amb el regulador. A continuació, si el alumne se sent segur, podem anar a una mica mes de profunditat per experimentar la sensació de ingravidesa quan estem en flotació neutre.

Quant dura?

Si tot va bé, amb dues o tres hores, entre tot, n’hi hauria prou.

Què inclou

Inclou el lloguer de tot l’equip necessari: botella i la càrrega d’aire, El neoprè, els ploms, el jacket, les ulleres, les aletes, els escarpins, el regulador amb octopus, manòmetre i profundímetre. Inclou: l’assegurança federativa per un dia. També s’inclou la inscripció al Club com a soci simpatitzant.

Si desprès del bateig decideix fer un curs, es descomptarà el 50% del preu del bateig del preu del curs.

On ho farem

A la zona de banys del Fòrum, davant del local de la FECDAS amb escales i barana per entrar amb comoditat a l’aigua i començar a fer els exercicis suaument.