RECICLATGES

Per començar

Com que fa temps que no practiques, és imprescindible fer-te una revisió mèdique per obtenir el certificat expedit per un metge especialista en medicina del busseig. Pots fer-la a CRIS-UTH, per especialistes en medicina hiperbàrica. (Amb descompte), a l’Hospital Moisès Broggi.

Què farem

Es tracta de tornar a fer unes teòriques i unes pràctiques per refrescar els coneixements que ja es varen adquirir en el seu moment durant el curs i les immersions fetes fa temps i que ara, s’han de refrescar.

Com és el curset

Primer una classe de teòrica i una de material, fent un recordatori de les normes i de les lleis físiques que regulen la immersió. A continuació, posar-se l’equip i un cop a l’aigua, fer alguns exercicis de curs amb les ulleres, l’octopus, el jacket, els ploms i practicar la flotabilitat neutra, la navegació entre dos aigües, controlar el temps i la profunditat, practicar amb l’ordinador o les taules i el rellotge, la comunicació per signes amb els companys de immersió.

Com ho farem

Si tens el material propi en condicions, porta’l. Veurem si encara funciona bé o si s’ha de llogar o comprar  quelcom. Un cop hem refrescat la teòrica, cal tornar a sentir el contacte amb l’aigua amb el material pesat i retornar a les sensacions agradables de navegar i dominar el medi amb els mitjans apropiats: neoprè, ulleres, aletes, ploms, jacket, el monobotella, regulador amb octopus, manòmetre, profundímetre, rellotge, ordinador, taules descompressió, globus,… etc

Quant dura?

Si tot va bé, amb dos dies, n’hi hauria prou. Si hi ha dificultats, podem fer alguna classe més durant una sortida fàcil d’un curs B-1E al mar.

Què inclou?  I què no inclou

Inclou: el lloguer de botella i càrrega.

Inclou: l’assegurança federativa per un dia i si es vol, apart, es pot tramitar per tot l’any.

També s’inclou la inscripció al Club com a soci simpatitzant. O si es vol, apart, es pot tramitar el de soci de ple dret, descomptant la quota de soci simpatitzant inclosa.

Inclou la renovació del títol que ja tenia si es un títol de FECDAS.

No inclou el lloguer de material, perquè és molt possible que en molts casos no calgui.

Si s’ha de fer una classe extra per problemes del alumne, s’ha de renovar l’assegurança federativa a càrrec del alumne.

No inclou el material didàctic (llibre de curs B-1E)

On ho farem

A la zona de banys del Fòrum, davant del local de la FECDAS amb escales i barana per entrar amb comoditat a l’aigua i començar a fer els exercicis suaument.